Erä- ja Metsäpalveluyritys Veljekset Kytöharju Avoin yhtiö

Y-tunnus 1764224-5

Osoite: Poutuntie 12 b 26, 62100 Lapua
Puh. 050 307 7015

 

Tilaus – ja toimitusehdot:

Tilaaminen:

Sahatavaran tilauksen voi tehdä netissä olevalla verkkotilauksella tai sähköpostilla. Sahatavara myydään nippuina. Nippujen juoksumetrit ja puulajit vaihtelevat varastotilanteen mukaan. Nipussa on noin 1000-2000m puuta. Ilmoita tilauksessa tarvitsemasi määrä, pyrimme löytämään sinulle lähelle tarvitsemaasi määrään olevat niput. Voit valita toimitustavan, joko noudettuna tai kotiin kuljetettuna. Rahti määräytyy kuljetetun matkan mukaan. Tilausvaiheessa ilmoitathan laskutustiedot, mahdollisen toimitusosoitteen sekä puhelinnumeron.

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla kun tilaus on käsitelty. Toimitusaika on 2-14 vuorokautta tilauksesta riippuen varastotilanteesta, ilmoitamme siitä sähköpostilla.

 

Maksutavat:

Laskutamme tilauksen toimituspäivästä 14 pvän maksuajalla. Muistathan ilmoittaa laskutustiedot tilausta tehdessä.

 

Toimitustavat:

Nouto 0€

Ilmoitamme sähköpostilla tilauksen nouto ajankohdan. Tilauksen voi noutaa vasta sen jälkeen kun olemme vahvistaneet sähköpostilla sen että tilaus on sahalla valmiina ja noudettavissa. Ota mukaan tilausvahvistus. Sahatavaran vastaanotto löytyy heti sahan pihalta, kyltissä lukee LÄHETYS. Yksi puunippu painaa 1500-2500kg, huomioithan tämän tilausta noudettaessa.

Lapuan saha, Honkimetsäntie 9, Lapua

 

Toimitettuna Etelä-pohjanmaan aluelle:

Rahtitaksan mukaisesti

Kuljetus veloitetaan asiakkaalta sen hetkisen rahtitaksan mukaisesti.  Tilaus toimitetaan asiakaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Toimitukselle on selkeästi osoitettava purkupaikka, joka sijaitsee siten että purkaminen on mahdollista suoraan ajoneuvolle. Asiakkaan tulee ilmoittaa tilauksen yhteydessä puhelinnumero johon rahdinkuljettaja voi olla tarvittaessa yhteydessä. Toimituskulut sisältävät kuorman purkauksen yhteen paikkaa.

Reklamaatio:

Tarkista tilaamasi sahatavaranippujen kunto heti tilausta vastaanottaessasi. Mahdolliset reklamaatiot outi.salo@kytoharju.fi

 

Tuotteen palauttaminen:

Tuote on palautettava viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, sovi palautuksesta myyjän kanssa.  Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäispakkauksessa ja jälleenmyyntikelpoinen. Asiakas huolehtii itse palautuskustannuksista.

Close Menu

0

Your Cart